La versión de su navegador no está debidamente actualizada. Le recomendamos actualizarla a la versión más reciente.Asfalt Fred

Asfalt fred Germans Cañet XirguAsfalt fred Germans Cañet Xirgu

Construcció

Asfalt Fred i Recoasfalt

El RECOASFALT és un aglomerat asfàltic en fred, o asfalt fred, format per àrids 100% reciclats i per una emulsió bituminosa rejuvenidora que es fabrica a temperatura ambient.
Aquest aglomerat està format bàsicament per dos materials, àrid 100% reciclat provinent dels residus de la renovació de l’aglomerat asfàltic existent, i d’una emulsió bituminosa rejuvenidora.
Germans Cañet Xirgu té la possibilitat d’incorporar-hi diferents additius pulverulents per tal de poder-ne millorar les seves prestacions o per canviar-ne l’aspecte visual.

Per altra banda, el fet de fabricar aquest nou aglomerat asfàltic amb una emulsió bituminosa especial ens permet minimitzar, fins a pràcticament eliminar, l’emissió de CO2 a l’atmosfera ja que no cal ni escalfar els àrids ni l’emulsió fins a temperatures superiors als 150ºC, ja que aquest material es fabrica amb els àrids i l’emulsió a temperatura ambient.

L’empresa Germans Cañet Xirgu, amb el seu departament d’I+D, constata que amb aquest material es podran abaratir costos en l’execució d’obres menors i de manteniment, i també es podria millorar el termini d’execució de les mateixes.
Aquestes apreciacions són degudes a que aquest material un cop fabricat té una durada per a la seva correcta aplicació d’unes dues setmanes, per tant, permet al client comprar-lo a granel amb la quantitat que en necessiti, quan el necessiti i amb la possibilitat d’emmagatzemar-lo si no l’ha utilitzat tot.

Les aplicacions d’aquest material són diverses però principalment la seva utilització es centra en el camp de l’obra civil, podent-lo utilitzar en l’execució de les últimes capes del ferm de carrers, carreteres, carrils bici, pistes esportives, pistes infantils, bases de camps de gespa artificial...