La versión de su navegador no está debidamente actualizada. Le recomendamos actualizarla a la versión más reciente.Notícies Germans Cañet Xirgu 2011Notícies Germans Cañet Xirgu 2011

Notícies 2011

 

FORMIGÓ ECOLÒGIC AMB 100% D'ÀRID RECICLAT

01/11/2011

FORMIGÓ ECOLÒGIC AMB 100 % D'ÀRID RECICLAT.

Des de Germans Cañet Xirgu, S.L. es té el convenciment que el futur sostenible passa per la reducció en el consum d'energia i de primeres matèries, especialment en el sector de la construcció, que se'n deriva la necessitat imperiosa de fomentar  i incentivar la recerca i l'ús de l'àrid reciclat.

Al 2007 es va iniciar un projecte I+D amb l'objectiu de quantificar i avaluar les prestacions de l'àrid recicalt per la producció de formigó. Actualment Germans Cañet Xirgu, S.L. disposa de diverses tipologies de formigons, de diferents resistències, fabricats amb àrids reciclats amb certificació CE.

Arxiu adjunt: uec 331.pdf

NOU ASSOCIAT D'ASERMA

26/09/2011

Germans Cañet Xirgu, S.L. nuevo asociado de ASERMA, Asociación Española de Gestores de Biomasas de Madera Recuperadas, desde el mes de Septiembre.

Arxiu adjunt: entrada nueva empresa girona.pdf

L'ECOBLOC DE GERMANS CAÑET XIRGU, S.L.

01/07/2011

L'ECOBLOC és un sistema que disminueix l'impacte ambiental ja que és un producte realizat a partir de matèries primeres reciclades, així mateix és demuntable, reutilitzable i reciclable.

Aquest sistema constructiu s'utilitza per la construcció de murs de conteció per gravetat, és tant senzill com unir les peces prefabricades que es col·loquen l'una sobre l'altre de manera que queden travades entre si pels propis encaixos que incorporen. És òptim per la realizació de murs per a usos agrícoles, divisions per granges, murs de contenció de terres, ponts provisionals, divisions d'espais interiors i exteriors, etc.

És un producte que disposa del Distiutiu de Garantia de Qualitat Ambiental pel Departament de Medi Ambient i Habitatge per la producció respectuosa amb el medi ambient. L'any 2009 se li va concedir el guardó Honorífic dels Premis de Medi Ambient.