La versión de su navegador no está debidamente actualizada. Le recomendamos actualizarla a la versión más reciente.Premis i Reconeixements

Premis i reconeixements a Germans Cañet XirguPremis i reconeixements a Germans Cañet Xirgu

Premis i Reconeixements
de Germans Cañet Xirgu

Conceptes com la qualitat, la seguretat, la protecció del medi ambient, i la innovació són integrats en la nostra gestió empresarial, motiu pel qual va obtenir un premi a l’any 2004 de la Cambra de Comerç, Indústria i navegació de Sant Feliu de Guíxols. A l’any 2006 fruit del treball de tot l’equip de Germans Cañet-Xirgu, el GERD (Gremio de Entidades Recicladoras de Derribos) va atorgar un reconeixement, a nivell nacional, pel “Proyecto mas relevante en gestión RCD”.

Al 2009 va ser guardonada amb la menció honorífica Edificació Sostenible del Premi Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya, en la modalitat de Projectes de recerca, desenvolupament i innovació encaminats a la sostenibilitat en l’edificació pel projecte I+D+i de ECOBLOC. Es tracta d’ un sistema constructiu que disminueix l’impacte ambiental ja que és un producte realitzat a partir de matèries primeres reciclades, així mateix és desmuntable, reutilitzable i reciclable. Disposa de Distintiu de Garantia de Qualitat Ambiental.

Albert i Jordi Cañet recollint el seu reconeixement.