La versión de su navegador no está debidamente actualizada. Le recomendamos actualizarla a la versión más reciente.Biomassa

Biomassa, energia 100% ecològica de Germans Cañet XirguBiomassa, energia 100% ecològica de Germans Cañet Xirgu

BiomassaBIOMASSA 100 % ENERGIA ECOLÒGICA.

GERMANS CAÑET XIRGU S.L. és una empresa productora de Biomassa Forestal i Industrial. Disposa de línies de producció pròpies i específiques per a cada tipologia de material, obtenint diferents tipus de formats de biomassa.

La biomassa forestal té el seu origen en l’activitat de neteges, aclarides i tales de boscos en general, obtenint materials combustibles segons la normativa ÖNORM 7133 (Norma austríaca) i la normativa europea UNE-CEN/TS 14961.

La biomassa industrial, es produeix a partir del material residual de fusteries, serradores, palets i embalatges en general, obtenint productes combustibles amb un baix nivell d’humitat (10%-15%), molt eficients energèticament.

GERMANS CAÑET XIRGU, S.L. , sota comanda, pot subministrar altres tipus de productes derivats de la biomassa, destinats a aplicacions com per exemple airejants, escorçes, compost, llits per bestiar etc.
(G-10, G-30, G-50, G-100, etc. P-16, P-45, P-100, etc.)

Proveïm a tot tipus d’empreses de diverses activitats (explotacions ramaderes, establiments d’hostaleria, cases rurals, hospitals, escoles, equipaments públics, industrials i també a particulars).