logo
icone-logo

Canvi legislatiu en el reciclatge del guix

Germans Cañet Xirgu posa al vostre servei els equips per tractar aquest residu

Germans Cañet Xirgu posa al vostre servei els nostres equips de gestió i reciclatge del guix davant el canvi normatiu sobre aquesta matèria. Garantim, amb els nostres serveis, la traçabilitat i tractament del guix, en concordança amb les obligacions de la nova normativa.

En aplicació de les Directives de la Unió Europea 2018/851 i 2019/904, s’ha modificat la llei espanyola de Residus i Sòls Contaminants. El canvi normatiu obliga al constructor d’efectuar una gestió prèvia i separada del residu de guix a la mateixa obra o demolició. També l’obliga a buscar una via de gestió i valorització per garantir la traçabilitat del residu.

Germans Cañet Xirgu, empresa de reciclatge i de residus, coneix de primera mà la problemàtica del guix. De manera resumida en trobem tres problemàtiques: la primera, és un material dificultós de valorització (és un residu no inert), la segona, per les despeses de gestió elevades i, finalment, per la contaminació dels altres residus amb què van associats.

Si us trobeu amb la necessitat de valorització, gestió i reciclatge del guix, no dubteu a contactar amb Cañet Xirgu. Des de 1998, donem solucions al sector de la construcció.

Germans Cañet i Xirgu

Altres notícies d'interès

Formigó biodegradable

Germans Cañet Xirgu ha creat un formigó biodegradable a partir de fusta de palets i d’àrids reciclats La nostra empresa ha creat un prototip

Necessites més informació?
Contacta amb nosaltres